Kleur Stijl & Imago consult

Want als je een Prins wil, moet je ook een Prinses zijn

Wist je dat de eerste indruk die je van iemand hebt maar voor 5% bepaald wordt door wat je zegt en voor 95% uit hoe je je kleedt, beweegt, praat, loopt, stemwarmte, mimiek enz. enz.. Vaak zegt buikgevoel al, wanneer je iemand ziet, of je die persoon als prettig ervaart of juist niet. Daarom is het zo belangrijk om jezelf goed naar buiten te brengen en de positieve kanten te belichten.

Wanneer kleding jouw persoonlijkheid onderstreept, win je aan uitstraling. Het versterkt jouw identiteit en daardoor win je ook aan authenticiteit. Wanneer je authentiek overkomt, nemen mensen jouw boodschap ook gemakkelijker aan, waardoor je meer ruimte inneemt met jouw persoonlijkheid en er beter naar je geluisterd wordt. Het draagt bij tot succes op allerhande gebied, maar zorgt er vooral ook voor dat je je goed voelt!

Make-over Nadja

Als Matchmaker voor Relatiebureau XClusive Match en als Imago Styliste help ik mensen bij het vinden van een levenspartner, maar ook bij uiterlijke vraagstukken. Een éérste indruk maak je immers maar één keer en één van mijn uitspraken is altijd : ´Als je een prins wil, moet je zelf ook een prinses zijn´!

Enkele jaren geleden ontmoette ik Nadja tijdens één van mijn Single evenementen. Ik vond haar direct al heel bijzonder omdat ze iets ´buitenlands´ in haar uitstraling had wat ik direct opmerkte. Dat klopte ook, want ze woont in België maar is van origine Hollands, maar ze heeft ook Indische ´roots´ van haar moeders kant. Door haar leuke verschijning en haar humor, hadden wij direct een klik en was er het begin van een vriendschap.

Nadja
Nadja adviezen

Kleur Stijl & Imago adviezen

Door de ervaring en affiniteit van Nadja binen de modebranche
(= ze heeft ook samen met haar nicht een Italiaanse schoenwinkel gehad)
heb ik haar altijd zijlings geïnformeerd over mijn activiteiten als Imago Styliste. In het kader van deze activiteiten heb ik aan Nadja haar medewerking gevraagd voor een passende make-over. Want door haar bruisende karakter en het feit dat ze zowel extravert als introvert kan zijn, kun je met haar persoonlijkheid alle kanten op.

Nadja kan zich extravagant kleden met een hoog ´bling bling´ gehalte, maar ook even gemakkelijk loopt ze er sportief en meer gewoontjes bij. Ze kan vandaag blond zijn, maar morgen ervoor kiezen om haar haren zwart te verven en het stáát haar ook allemaal zeer goed. Ze heeft durf en lef, je kunt met haar lachen en ze kan ook plagen/teasen en uitdagend zijn. Ze is een vrouw met flair en élégance die op details let, kortom: Een persoonlijkheid die blijft boeien!

De Kleur Analyse : Bepaling warm of koud type - zomer winter lente herfst

Met zilveren en gouden doeken heb ik bepaald onder welk kleurtype Nadja zou vallen. Zoals je ziet aan haar gelaat, kleurt de gouden doek haar gelaat ´gelig´ en daardoor oogt ze in goud minder gezond en fris. Zilver siert haar en geeft haar gezicht kleur en frisheid.

Het wintertype

Nadja behoort dus zoals de meeste mensen tot het koude type, wat inhoudt: Zomertype of Wintertype. Bij het bestuderen van haar gelaat en huid was al snel duidelijk dat Nadja een schoolvoorbeeld van het wintertype is. De wat zachtere assige kleuren van het zomerpallet, sieren haar niet. Nadja staat erg goed met koele heldere kleuren zoals koningsblauw, petrol (blauw/groen) fuchsia, wit, flessengroen, steenrood enz..
Ook op het gebied van make-up is het nu prettig dat ze daar rekening mee kan houden. Ook in dat opzicht heeft Nadja de nodige tips en adviezen gekregen.

Het kapsel van Nadja

De kleuren in het kapsel van Nadja zijn goed gekozen. Omdat Nadja het koude wintertype is, is het belangrijk dat, wanneer ze b.v. voor highlights kiest, dat ze opteert voor de assige kleurtonen en niet de warme kleurtonen. Nadja heeft de natuurlijke ´peper-zout´ tinten in haar kapsel, wat past bij het wintertype. Nadja heeft wat dun en breekbaar haar en dus heb ik simpelweg wat extra volume in haar kapsel aangebracht wat er tevens voor zorgde dat haar haren wat meer glans kregen.

 

Kledingstijl

Uit een persoonlijk gesprekje met Nadja kwam naar voren dat ze zich graag klassiek kleedt. Ze houdt van mooie jurken op kniehoogte of lang en klassieke colbertjes en hoge laarzen, maar ze kan ook even goed gaan voor de natuurlijke nonchalante look in natuurlijke stoffen of de ´gipsy´ look. Nadja heeft een duidelijke visie over wat ze mooi vindt en welke kleding aansluit op haar persoonlijkheid. Als wintertype staat ze ook goed met zwart.

Nadja heeft echt een zandloperfiguur met rondingen en wanneer ze kleding draagt die aansluit op deze vrouwelijke vormen, oogt ze het slankst. Na de Kleur Stijl & Imago adviezen maar ook de Tips & Tricks rond make-up en visagie heeft ze een zwart jurkje aangetrokken wat perfect aansluit bij haar vormen en wat haar figuur optimaal doet uitkomen. Ze straalt en ook op het gebied van make-up heeft ze eigenlijk weinig nodig, want Nadja is een klassieke natuurlijke schoonheid die een enorme positiviteit en kracht uitstraalt.

kledingstijl
gedurfde combinatie

Ook JIJ mag uitblinken in gedurfde combinaties

Ik krijg maar al te vaak Singles op een intake gesprek die volgens hun huid- en kleurtype b.v. wintertype zijn en geweldig zouden staan met felle kleuren, maar die dat niet aan durven omdat ze zich ´een grijze muis´ voelen, maar dat eigenlijk niet willen zijn. Ook JIJ mag kiezen voor een gedurfde uitstraling en zijn wie je graag wil zijn, want het leven is zo kostbaar, dat je het niet aan je voorbij mag laten gaan.

Adres hoofdkantoor:
Weeldestraat 31/1-1
2381 Weelde België

Tel.nr. België : 0489 454911
Tel.nr. Nederland : 06 51286166

Email :   

Ondernemingsnummer: 0846 555 325

CONSULENTES AANWEZIG IN ALLE REGIO'S
Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en het zuiden van Nederland

logo swrbXClusive Match is erkend door SWRB

Image

logo swrbXClusive Match is erkend door SWRB