Samen op zoek naar Oprechte Liefde?

Het vervullen van jouw Hartenwens is de Kroon op ons werk!

samen op zoek

Samen op zoek...

Samen op zoek naar Oprechte Liefde? Het vervullen van jouw hartenwens is de Kroon op ons werk

Het succesvol matchen van Singles met een Oprechte Relatiewens is geen job maar een Missie. Dagelijks wenden Singles zich tot ons met hun diepste wensen en verlangens. Samen leggen we de puzzel en gaan we op zoek naar de perfecte match. Omdat iedereen geluk in de liefde verdient, proberen wij zo laagdrempelig mogelijk te blijven door Singles eerst een vrijblijvend gesprek aan te bieden. Zo willen wij op positieve manier bijdragen aan het levensgeluk van Singles. We bieden diverse instapmogelijkheden aan in onze lidmaatschappen, waardoor ook een kort lidmaatschap mogelijk is van drie maanden.

Wij geven indien gewenst ook Kleur Stijl & Imago adviezen die je helpen met uitstraling en zichtbaarheid. Zo wordt jouw unieke persoonlijkheid sterk en sprankelend naar buiten gebracht. Een eerste indruk maak je immers maar één keer!

´Margriet beschikt over een loepzuivere intuïtie om de persoon voor te stellen die het meest aansluit bij wensen en diepste verlangens´

Wat de Singles die zich bij ons aanmelden gemeen hebben, is dat zij allen oprecht liefde in hun leven wensen en bereid zijn stappen te ondernemen om het relatiegeluk aan hun zijde te krijgen. Zij zien een belangrijke meerwaarde in de persoonlijke bemiddeling doordat elke kandidaat individueel gescreend wordt en in tegenstelling tot internet datingsites blijft jouw identiteit gewaarborgd. Pas wanneer jij zelf aangeeft contact met een lid te wensen, worden jouw gegevens verstrekt.  Bovendien zullen we bij elk partnervoorstel vooraf toelichten waar raakvlakken liggen en waarom wij inschatten dat dit wel eens ´De Match´ voor jou zou kunnen zijn.

Respect en een open houding naar elkaar vinden wij erg belangrijk, zo ook de evaluatie van de date of nog liever gezegd de opvolging van de ´ont-moeting´; het is n.l. mooier  te spreken van ont-moeten en elkaar te bejegenen als gelijkgestemden met mooie raakvlakken en interesses zonder dat daar direct een druk op wordt gelegd.

In de startfase is de eerste vrijblijvende kennismaking ontzettend belangrijk en daar nemen we tijd voor, zodat we je leren kennen en kunnen aanvoelen waar jouw wensen liggen. Een goede intake vormt namelijk de sleutel tot de juiste match!

Of je nu ongehuwd bent of gescheiden of wanneer je er er na een langdurige relatie plots weer alleen voor staat…. Of je nu weduwe of weduwnaar bent….  Of jouw voorkeur uitgaat naar een vaste relatie of eerst een LAT relatie…. Iedereen is van harte welkom voor de vrijblijvende kennismaking om wensen, interesses en achtergronden te bespreken en iedereen krijgt bedenktijd, want alleen met een goed en positief buikgevoel kun je jouw relatiewens uit handen geven.

 
samen op zoek

Misschien geeft onderstaand verhaal je alvast wat inzichten en inspiratie voor een compleet nieuwe start in het bewandelen van jouw liefdespad en wij wandelen graag een stukje met je mee.

Verdwaald in de jungle (Bron: Osho Transformation Tarot)

Je kunt alleen het genot van liefde ervaren als je het genot van alleen zijn kent. Want alleen dan bezit je iets dat je met anderen kunt delen. Anders is er sprake van twee bedelaars die wanneer ze elkaar ontmoeten zich aan elkaar vastklampen (‘verstikken’) en niet gelukkig worden. Zij bezorgen elkaar een hoop ellende doordat elk van hen tevergeefs hoopt: ‘Die ander kan me geven wat ik mis’. De ander hoopt hetzelfde. Ze kunnen elkaar niet geven wat ze missen. Ze zijn allebei blind, ze kunnen elkaar niet helpen.

Er is een verhaal over een jager die verdwaald was in het oerwoud. Drie dagen lang kon hij niemand vinden die hij de juiste weg kon vragen en hij werd daar steeds angstiger van. Drie dagen zonder iets te eten en drie dagen van aanhoudende angst voor wilde dieren! Drie dagen lang kon hij niet slapen: hij bleef in een boom zitten uit angst dat hij zou worden aangevallen. Er waren slangen, leeuwen en andere gevaarlijke wilde dieren.

Op de vierde dag, vroeg in de morgen, zag de jager een man onder een boom zitten. Je kunt je voorstellen hoe blij hij was. Hij rende naar de man toe, omhelsde hem en zei: ‘Wat ben ik blij!’’ En de andere man omhelsde hem en beiden waren immens gelukkig. Toen stelden ze elkaar de vraag: ‘Waarom ben jij zo opgetogen en blij?’ De een zei: ‘Ik was verdwaald en ik hoopte iemand tegen te komen’. En de ander zei: ‘Ik ben ook verdwaald en ik hoop ook iemand tegen te komen. Maar als we allebei verdwaald zijn, is onze blijheid absurd. We zijn immers allebéi verdwaald!’

Dat is wat er gebeurt: jij bent eenzaam, de ander is eenzaam en nu komen jullie elkaar tegen. Eerst de wittebroodsweken: die opgetogenheid omdat je de ander hebt gevonden, nu zul je niet meer eenzaam zijn. Maar binnen drie dagen, of als je goed naar je gevoel luistert, binnen drie uur… krijg je door wat er fout gaat. Het heeft geen kans van slagen. De ander is net zo eenzaam als jij. Nu gaan we samenleven, twee eenzame zielen tezamen. Twee (ge-)wonden kunnen elkaar niet genezen.

We maken deel uit van elkaar, niemand is een eiland. Wij behoren tot een onzichtbaar maar oneindig continent. Grenzeloos is ons bestaan, maar die ervaring is alleen weggelegd voor mensen die zichzelf verwerkelijken, die zichzelf zo kunnen liefhebben dat ze hun ogen kunnen sluiten en in stilte alleen kunnen zijn en dat is de grootste gelukzaligheid. Daar draait het bij alle vormen van meditatie om. Meditatie wil zeggen dat je opgetogen bent in je alleen-zijn. Maar als je opgetogen bent in je alleen-zijn, wordt dat gauw meer dan je kunt bevatten en dan stroomt het over. En als je ervan overvloeit, is dat Liefde. Meditatie brengt je in contact met de Liefde die je bént.

Meditatie is het middelpunt, Liefde is de cirkel vanuit dat middelpunt. Meditatie is de vlam, Liefde is de gloed ervan. Meditatie is de bloem, Liefde is de geur ervan!

(tekst is aangevuld en bewerkt door Richard Krebber M.A., IPA Breda)

Wij danken de Redactie van Para Astro die na onderzoek XClusive Match heeft verkozen tot het beste Dating Totaal Concept voor Singles.
 

Adres hoofdkantoor:
Weeldestraat 31/1-1
2381 Weelde België

Tel.nr. België : 0489 454911
Tel.nr. Nederland : 06 51286166

Email :   

Ondernemingsnummer: 0846 555 325

CONSULENTES AANWEZIG IN ALLE REGIO'S
Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en het zuiden van Nederland

logo swrbXClusive Match is erkend door SWRB

Image

logo swrbXClusive Match is erkend door SWRB