Onze werkwijze

Het vraagt moed en durf een nieuwe geliefde toe te laten

onze werkwijze

Onze werkwijze...

Het vraagt moed en durf een nieuwe geliefde toe te laten; Verlangen en weerstand gaan soms hand in hand

De eerste stap ligt geheel bij jou! Wij staan voor je klaar om je te begeleiden en ook om jouw klankbord te zijn, maar wij beseffen als geen ander dat het niet simpel is na een periode van alleen zijn een nieuwe geliefde toe te laten. Enerzijds is er het ultieme verlangen om weer helemaal tot over je oren verliefd te worden, maar tegelijkertijd is er soms de angst om gekwetst te worden.

Het is onze stellige overtuiging dat ook Singles die gekwetst zijn geweest met de juiste opvolging emotionele blokkades kunnen overwinnen met de juiste begeleiding; Omdat wij onze leden uitvoerig screenen en feedback krijgen na elke date, beschikken wij over de mogelijkheden om bewust in een nieuw contact zoveel mogelijk te ´sturen´ naar positieve ervaringen, waardoor je angsten en onzekerheden uit het verleden los mag gaan laten.

Wat mag je van ons verwachten wanneer je toch jouw ´durf-schoenen´ hebt aangetrokken:  

Alles begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprekje. Aan deze afspraak zijn geen kosten verbonden, omdat het voor ons ook de enige manier is om te bezien wat wij voor jou kunnen betekenen. Tijdens deze afspraak nemen we de tijd om je beter te leren kennen en inzicht te verkrijgen in jouw situatie, wensen inzake partnerprofiel en achtergronden. Na de kennismaking is er altijd nog bedenktijd, want enkel vanuit een goed en positief buikgevoel kun je jouw relatiewens uit handen geven.

Kennismakingsgesprek

Wanneer je ervoor kiest om lid te worden, wordt de bemiddeling opgestart. Vanaf dat moment gaan wij aan den lijve ondervinden hoe je contacten legt, waar jouw kracht ligt en aan welke puntjes je nog zou kunnen werken. Door onze tussentijdse evaluatie momenten tijdens het traject, ontstaat er meer en meer een vertrouwensband en gaan we elkaar steeds beter aanvoelen.

Met regelmaat wordt een geschikt partnerprofiel aan je voorgesteld wat aansluit bij de wensen die tijdens de kennismaking zijn besproken. Nadat jullie beiden akkoord zijn met elkaars profiel, is er gelegenheid om elkaar te bellen en een afspraak te maken. Wanneer je onzekerheden hebt, beschikken we over de juiste achterban om je hierin te ondersteunen en adviezen aan te dragen.

Na afloop van de date of beter gezegd de ´ont-moeting´ is het voor ons ook ontzettend spannend om te vernemen hoe jullie beiden het ervaren hebben. De informatie die we daaruit krijgen, geeft ons weer een beter beeld van jullie beiden. In het gunstigste geval was er een KLIK! Wanneer je elkaar om die reden vaker wilt zien om te ontdekken of er iets moois uit kan bloeien, stoppen we even met zoeken en bevriezen we jullie lidmaatschap. Hierdoor verlies je niets op de maanden bemiddeling die nog in het vooruitzicht liggen, maar we geven jullie dan de tijd om elkaar te ontdekken. Wanneer er geen klik was, kunnen we enkel hopen dat jullie er toch van genoten hebben en vanzelfsprekend doen wij dan wederom ons best om een match voor te leggen met goede vooruitzichten! Wij gaan voor de volle 100% voor de succesfactor en zijn pas tevreden wanneer jij het bent!

XClusive Match is erkend door SWRB

Adres hoofdkantoor:
Weeldestraat 31/1-1
2381 Weelde België

Tel.nr. België : 0489 454911
Tel.nr. Nederland : 06 51286166

Email :   

Ondernemingsnummer: 0846 555 325

CONSULENTES AANWEZIG IN ALLE REGIO'S
Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en het zuiden van Nederland

logo swrbXClusive Match is erkend door SWRB

Image

logo swrbXClusive Match is erkend door SWRB