Jouw zoektocht

Vele Singles gingen je voor met hun eigen unieke verhaal

jouw zoektocht

Jouw zoektocht...

Vele Singles gingen je voor met hun eigen unieke verhaal

Welke kwaliteiten hoop je te vinden in een toekomstige levenspartner? Heb je dat voor jezelf al op een rijtje gezet? En zijn die kwaliteiten die je hoopt te vinden of datgene waar je toe aangetrokken wordt, ook het beste voor jou of zijn er toch valkuilen waar je telkens weer in loopt als je zelf jouw dates uitkiest? Welke vooruitzichten wil je graag in jouw toekomst en sta je er open voor om daarin afwegingen te maken of om jouw wensen opnieuw onder de loep te nemen? Want datgene wat jou aantrekt in een man of vrouw, is misschien niet datgene wat je echt gelukkig heeft gemaakt tot nu toe.

Staan een liefdevol hart en een positief karakter op nummer één of mis je na een lange periode van alleen zijn de emotionele steun het meest, waardoor je naar een partner verlangt die voor jou voelt als een rots in de branding? Wil je juist veel dingen in de toekomst actief samen doen omdat je ondernemend bent en de behoefte hebt jouw leven zo intensief mogelijk te delen of geeft dat je misschien tegelijkertijd de angst om jezelf te verliezen?

´Bij Margriet kun je altijd terecht. Haar onbegrensde toewijding verdient een dikke proficiat´

Bestaat jouw ideale plaatje uit jezelf ontdekken en ontplooien, investeren in persoonlijke groei, maar daarnaast de rust en stabiliteit vinden bij elkaar?
Is het jouw wens dat we speciale aandacht schenken aan sociaal, cultureel en/of intellectueel niveau en diepgang of zijn er andere dingen waar je specifiek waarde aan hecht? Al dit soort puntjes nemen we samen door tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprekje.

Heb je deze puntjes al voor jezelf op een rij gezet? Wij helpen je graag in het leggen van deze puzzel en het schetsen van jouw perfecte plaatje en doen onze uiterste best om hier op de juiste manier invulling aan te geven.

Adres hoofdkantoor:
Weeldestraat 31/1-1
2381 Weelde België

Tel.nr. België : 0489 454911
Tel.nr. Nederland : 06 51286166

Email :   

Ondernemingsnummer: 0846 555 325

CONSULENTES AANWEZIG IN ALLE REGIO'S
Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en het zuiden van Nederland

logo swrbXClusive Match is erkend door SWRB

Image

logo swrbXClusive Match is erkend door SWRB