Jouw profiel

Een goede intake vormt de sleutel tot de juiste match!

jouw profiel

Jouw profiel...

Een goede intake vormt de sleutel tot de juiste match!

Het is voor ons een mooie uitdaging ons goed in te leven in wie jij bent, waar jouw interesses en passies liggen en hoe jouw leven eruit ziet. Persoonlijke wensen en achtergronden zijn hierbij belangrijk en daarom zijn onze profielen uitgebreid (onderstaand twee profiel voorbeelden). Wij nemen alle tijd voor deze vrijblijvende kennismaking omdat het langs beide kanten een aftastende oriënterende fase is waarin we ook willen inschatten wat we in jouw relatiewens kunnen betekenen.

In een persoonlijk gesprek schetsen we jouw profiel en het gewenst partnerprofiel. We doen hierbij onze uiterste best om een waarheidsgetrouw en objectief beeld te schetsen, zodat je vooraf een duidelijk idee hebt van wat je mag verwachten. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf en hoe méér je de bevestiging krijgt dat wij als geen ander aanvoelen waar jouw wensen liggen, wat zich enkel kan uiten in het aandragen van de juiste contacten, hoe beter onze vertrouwensband wordt.

´Bij Margriet voel je geen enkele druk. Ze heeft haar hart op de juiste plaats en laat je relationeel aftasten in een veilige omgeving´

Een goede vertrouwensrelatie is ons ultieme streven en van essentieel belang in onze begeleiding in één van de belangrijkste levensmissies, n.l. het vinden van relatiegeluk.

VOORBEELD PROFIEL  Jan-Willem  (53 jaar)  

Jan-Willem is een energieke en ondernemende persoonlijkheid die zich in het leven vooral laat leiden door zijn bevlogenheid en passies. Hij is 1.89 M lang, heeft een slank atletisch postuur, enerzijds door zijn leefwijze en keuzes op het gebied van voeding, maar anderzijds ook door zijn sportprestaties.

Ondanks het feit dat hij een beroep uitoefent wat vooral onderbouwd is vanuit wetenschappelijke elementen (= arts psychotherapeut), beschikt Jan-Willem over een sterk aanwezige intuïtie en durft hij af te gaan op zijn buikgevoel. 

Jan-Willem heeft vele scholen doorlopen. Hij heeft biologie gestudeerd en na deze studie is hij een universitaire studie geneeskunde gaan volgen. Na het afronden van deze studie heeft hij zich gespecialiseerd tot psychotherapeut. Aangezien het een diep verlangen is van elk mens om gezien, erkend en geaccepteerd te worden voor wie hij/zij is, is deze persoonlijke achtergrond wellicht een belangrijke drijfveer geweest in de huidige passie van Jan-Willem, n.l. mensen/cliënten zo optimaal mogelijk begeleiden, ondersteunen en faciliteren in persoonlijke doelen op het gebied van gezondheid en welzijn.

Op dit moment is Jan-Willem dus arts psychotherapeut binnen een psychologenpraktijk. Hij richt zich met zijn behandelingen op cliënten met complexe, veelal meervoudige problematieken, waarbij hij problemen analyseert, medicatieconsulten geeft en behandelmethodes bespreekt. Het wetenschappelijke karakter van zijn beroep en passie zou het beeld kunnen geven van een persoon die theorie als basis neemt en vanuit die theorie beredeneert, maar niets is minder waar. Buiten het feit dat zijn gevoel zijn navigatie is, heeft Jan-Willem een passie voor gezondheid en honger naar kennis op zowat alle gezondheidsgerelateerde vlakken. De belangen van zijn cliënten gaan hem enorm naar het hart en hij is al een stukje op weg in de voorbereidingen om een eigen praktijk te starten en zich daarbij ook als PNI therapeut in te zetten.

In zijn vrije tijd gaat hij met regelmaat hardlopen of fietsen, waarbij hij zich telkens opnieuw doelen stelt. Hij danst graag (o.a. salsa, al zegt hij van zichzelf dat zijn dans pogingen voor verbetering vatbaar zijn) en houdt vooral van sfeer en gezelligheid, waardoor een terrasje of een etentje hem zeer zeker kunnen bekoren. Daarnaast houdt hij van koken en ondanks dat zijn voorkeur doorgaans uitgaat naar een gezonde voedende maaltijd, kan er zowel vis als vlees op het menu staan. Wanneer hij een vakantie plant, vindt hij het gezellig lokale marktjes te bezoeken maar ook houdt hij van natuur, cultuur, mooie landschappen en musea. Jan-Willem is in dat opzicht ook weer breed georiënteerd.

Qua karakter is hij speels, zachtaardig, gemoedelijk en onbevangen en tevens energiek, expressief en creatief. Soms kan hij ook stil zijn of even in een melancholische staat verkeren. Hij noemt zichzelf eerder introvert, terwijl hij er aan de andere kant geen moeite mee heeft lezingen te geven over gezondheid, dus feitelijk is er een mooie mix tussen introvert en extravert. Jan-Willem heeft van zichzelf bemerkt dat hij een gelegenheidsdichter is, dus hij dicht wanneer hij inspiratie voelt en wanneer het dus gaat kriebelen. Hij schroomt er ook niet voor om deze gedichten publiekelijk voor te dragen, zo heeft hij al getoond. Verder is hij eerder een luisteraar dan een prater en hij beschikt over een mooie dosis empathie en menslievendheid.

Liefst zou hij een warmhartige vrouw ontmoeten die zowel gevoelig is als creatief en die haar kwetsbare kant durft te tonen. Wanneer je aan elkaar alle kantjes durft te tonen, dus zowel de goede kantjes als de schaduwkantjes, ontstaat er een gezonde dynamiek en kun je werken aan een natuurlijk evenwicht. Wanneer hij zijn ideale levensgezel zou moeten omschrijven, denkt hij in termen als ´energiek, sportief, open minded, onbevangen, bevlogen, authentiek´ enz.. Aangezien Jan-Willem gepassioneerd in het leven staat, kan hij enkel bemoedigen dat zijn toekomstig partner eigen passies heeft, waardoor je elkaar kunt motiveren en enthousiasmeren.

Jan-Willem is erg praktisch ingesteld, maar noemt zichzelf soms ook een dromer die ideaalbeelden durft na te streven. In de toekomst overweegt hij een spil te zijn in een gezondheidscentrum waar mensen samen kunnen komen om te helen en te delen, hernieuwde levensenergie op te doen, activiteiten bij te wonen rond zelfontwikkeling en zelfontplooiing en gezondheid, maar vooral het terugvinden van hun natuurlijke staat; Of dit nu tot stand komt door het organiseren van inspirerende lezingen, samen te koken of andere activiteiten. Aangezien Jan-Willem alles in het werk stelt om het welzijn van de personen die hij persoonlijk begeleidt of vanuit privé situatie een warm hart toedraagt te bevorderen, zal hij ook zeker en vast een luisterend oor zijn voor zijn toekomstig partner en haar motiveren in al wat ze onderneemt. Hij zoekt niet naar invulling, maar de juiste aanvulling in zijn leven zou zeer welkom zijn en die zou hij met liefde omarmen.

profiel

VOORBEELD PROFIEL  INGRID  (45 jaar)  

Ingrid is een zelfbewuste Single met gitzwarte haren, donkerbruine ogen en een krachtige, pittige uitstraling. Ze komt erg zelfzeker over, maar kan ook timide en aftastend zijn en ze is niet iemand die snel op de voorgrond treedt.

Ingrid is intussen zeven jaar gescheiden en uit haar huwelijk heeft ze een 14-jarige dochter waar ze een hechte band mee heeft. Ze woont lekker vrij, net buiten het centrum van het dorp tussen velden en bossen. Dagelijks wandelt ze er met haar hondje. Ze heeft een grote tuin en is hier graag in bezig. Ze is sowieso een buitenmens en als het weer het toelaat, is ze te vinden in haar tuin en eet/ontbijt ze in haar tuin. Toch, wanneer ze het geluk treft de liefde van haar leven te ontmoeten, is ze bereid haar stekje achter zich te laten, al heeft dit zeker tijd nodig.

Ingrid is niet iemand die over één nacht ijs gaat in haar relatiewens; Niet omdat ze haar hart niet wil geven, maar eerder uit voorzorg, omdat ze geleerd heeft ten alle tijden voor zichzelf te moeten kunnen zorgen. Ze is op redelijk jonge leeftijd haar ouders kwijtgeraakt en alles bij elkaar opgeteld zijn dit allemaal gebeurtenissen maar ook puzzelstukjes die haar gevormd hebben tot de onafhankelijke persoonlijkheid die ze nu is.

Ruim 15 jaar heeft Ingrid in een winkel voor binnenhuisdecoratie gestaan. Ze deed daar de verkoop, maar maakte er ook gordijnen op maat. Haar werk was haar passie. Intussen werkt ze op een groot naai atelier waar ze ook weer maatwerk verricht voor een matrassenfabrikant. Haar werkuren zijn aangenamer dan in vergelijking tot de winkeltijden die ze eerst moest respecteren. Toch bood haar oude job wat meer uitdaging, waardoor ze niet uitsluit dat ze binnenkort op zoek gaat naar nieuwe carrièremogelijkheden.

In haar vrije tijd gaat Ingrid graag eens een weekendje weg naar zee of de Ardennen. Ze geniet van een terrasje, een etentje of een dagje sauna en ze gaat graag naar de cinema. Recent is ze nog naar Het Sportpaleis geweest om een aflevering live te kunnen bijwonen van ´Tegen de Sterren op´.  Ze onderneemt City Trips maar ook vakanties naar bestemmingen zoals Griekenland, Turkije, Grand Canaria, Mallorca en de Dominicaanse Republiek. Wanneer ze een vakantie boekt, kiest ze doorgaans voor ´all-in´ vakanties waarbij ze ´ontzorgd´ wordt. Ze houdt van de combinatie zon/zee/strand, maar bezoekt ook toeristische plekjes en bezienswaardigheden en ze heeft oog voor de lokale bevolking en gebruiken.

Qua karakter is Ingrid gemoedelijk, open, meegaand maar ze kan ook koppig zijn. Ze kan goed praten en luisteren, heeft geleerd zich uit te spreken, wat voor haar aanvankelijk een leerproces is geweest, ze kan goed relativeren en ze kijkt de kat uit de boom. Ingrid is beslist niet impulsief maar doet de dingen die ze doet doordacht en doelgericht. Ze is iemand die niet bij de pakken neer gaat zitten en die er alles aan doet om het leven vanuit de positieve kant te belichten. Zij ziet dit als een keuze die je elke dag maakt, wat je ook overkomt en hoe moeilijk het leven soms ook kan zijn.  Verder is Ingrid romantisch van hart. Ze is erg sfeergevoelig, houdt van kaarsjes, sfeer en gezelligheid, knusheid en warmte.

Liefst zou ze een warmhartige man ontmoeten met eigen interesses en passies die het belangrijk vindt te investeren in een relatie door de tijd te nemen elkaar te leren kennen en elkaars passies te ontdekken. Ingrid vindt het fijn om in een prille relatie veel samen te ondernemen, zoals weekendjes plannen, maar ook de huiselijkheid en de zorg naar elkaar toe zijn voor haar belangrijke pijlers. Ingrid zou graag nog veel van de wereld zien en ontdekken. Ook vindt ze het belangrijk dat haar toekomstig partner lief is voor haar dochter, zoals ook haar hart groot genoeg is voor kinderen van een toekomstig partner.

Ingrid is een daadkrachtige vrouw met veel levenswijsheid die in gesprekken graag de diepte ingaat. Ze is breed in interesses en kan over vrijwel alle onderwerpen meespreken en dat vindt ze zeer belangrijk in een relatie; Een goed en gedegen gesprekniveau en diepgang, waarbij je elkaar aanvoelt en aanvult. Chemie en de fysieke klik vindt ze belangrijk, maar ook zeer zeker de geestesklik.

Adres hoofdkantoor:
Weeldestraat 31/1-1
2381 Weelde België

Tel.nr. België : 0489 454911
Tel.nr. Nederland : 06 51286166

Email :   

Ondernemingsnummer: 0846 555 325

CONSULENTES AANWEZIG IN ALLE REGIO'S
Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en het zuiden van Nederland

logo swrbXClusive Match is erkend door SWRB

Image

logo swrbXClusive Match is erkend door SWRB