Stop met stressen

Wat is er mooier dan ´Prille Liefde in de Knop´

SINGLE TRENDS! "hoe je stopt met stressen en gaat genieten van het daten"

SINGLE TRENDS! "hoe je stopt met stressen en gaat genieten van het daten"

Wat is er mooier dan ´Prille Liefde in de Knop´ ofwel het gevoel van vlindertjes en verliefdheid…. Het is bijna het mooiste gevoel wat je kan overkomen omdat je hart een sprongetje maakt. Niet alleen fysiek heb je het gevoel dat je op wolkjes loopt, maar ook gedachten lijken te fladderen en te dwarrelen waardoor je de dagelijkse realiteit wat beter kunt loslaten.

Vele Singles koesteren een oprechte relatiewens, maar helaas gaan in realiteit verlangen en weerstand vaak hand in hand. Enerzijds hoopt men dat hemelse geluk te vinden en anderzijds is er altijd het risico om gekwetst te worden. Maar al te vaak leidt dit tot het besluit het deurtje naar het hart maar hermetisch dicht te houden. Zo houden we de controle, al geeft dat weinig perspectief naar de toekomst toe. Want wanneer je niets onderneemt, gebeurt er ook niets en als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Het is niet simpel je over te geven aan die ene grote zielenwens wanneer je onderliggend nog de angst voelt om gekwetst te worden. Bij de interactie tussen twee mensen spelen zoveel kleine dingen mee die een rol spelen vanuit b.v. opvoeding, maar ook door omgevingsfactoren en eerdere ervaringen en hoe ga je daarmee om? Hoe anticiperen twee mensen die elkaar niet kennen op elkaar? Je kunt je hier nauwelijks op voorbereiden en dat kan stress met zich meebrengen.

In mijn rol als Matchmaker, kan ik gelukkig al heel wat stress wegnemen door mijn kennis rond  eerdere ervaringen met een persoon, waardoor ik vooraf kan inschatten op welke wijze iemand een contact aangaat, hoe die persoon redeneert, relativeert, waar de gemeenschappelijke interesses liggen enz.. Hierdoor kan ik niet alleen mijn keuze voor de gekozen match motiveren, maar het geeft ook vaak al een enorme geruststelling naar beide kanten toe, want geloof me…. Praktisch iedereen voelt zich onzeker tijdens een eerste ontmoeting.

Wanneer je toch graag die nieuwe start in de liefde wenst, is dus het allerbelangrijkst dat je jouw ´durf schoenen´ aantrekt, maar toch ook dicht bij jezelf blijft. Het is belangrijk dat je jezelf vertrouwt in keuzes, het aangeven van grenzen en in tempo. Wanneer je dicht bij jezelf blijft en jezelf trouw blijft in jouw waarden en normen en ethiek, hoef je niet bang te zijn de controle te verliezen. Dan gaat alles stapje voor stapje en geeft elk contact een mooie toevoeging aan jouw ´liefdes-CV´.

Steeds meer Singles melden zich bij me en brengen een familielid, vriend of vriendin mee als klankbord en dat is een fijne ontwikkeling, want het geeft extra betrokkenheid en steun. Ook wanneer je gevraagd wordt jouw karakter te omschrijven, is dat voor vrienden in intimi zoveel gemakkelijker dan voor jezelf. Ook zien zij jouw valkuilen vaak wat gemakkelijker en zo kunnen we elkaar optimaal ondersteunen om het gewenste doel dichterbij te brengen.

Ondanks alle krassen op jouw ziel mag je de eerdere relaties die je bent aangegaan, niet zien als ´verloren tijd´. De ervaringen hebben je de draagkracht gegeven dichter bij jouw eindbestemming te komen. Ze hebben je gevormd en doen beseffen wat je wél en niet wenst.

Wanneer je echter weet dat je in goede handen bent, kun je met de juiste opvolging het deurtje van je hart weer open zetten. Dat is de reden waarom wij ook een uitgebreide screening doen van onze leden die langs beide kanten vrijblijvend is. Met de juiste info en achtergronden kunnen wij sturen naar positieve ervaringen, want dát is DE sleutel waardoor je angst en onzekerheden uit het verleden kunt loslaten en eindelijk eens gaat genieten van het daten!

Adres hoofdkantoor:
Weeldestraat 31/1-1
2381 Weelde België

Tel.nr. België : 0489 454911
Tel.nr. Nederland : 06 51286166

Email :   

Ondernemingsnummer: 0846 555 325

CONSULENTES AANWEZIG IN ALLE REGIO'S
Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en het zuiden van Nederland

logo swrbXClusive Match is erkend door SWRB

Image

logo swrbXClusive Match is erkend door SWRB