tweelingzielen, zielsverwanten en soulmates

de mystiek

SINGLE TRENDS! "de mystiek rond tweelingzielen, zielsverwanten en soulmates"

SINGLE TRENDS! "de mystiek rond tweelingzielen, zielsverwanten en soulmates"

De termen tweelingzielen, zielsverwanten en Soulmates worden vaak kris kras door elkaar gebruikt. Maar hoe weet je nu of je te maken hebt met b.v. een tweelingziel of met een Soulmate?

DE TERM TWEELINGZIEL

Wanneer je een tweelingziel ontmoet, word je bijna ´naar elkaar toegezogen´. Het eerste oogcontact is doorgaans heftig omdat er direct een herkenning is die je niet kunt plaatsen. Na de eerste ontmoeting kun je elkaar niet vergeten en doemt die ander telkens weer op in je hoofd. Het is alsof je met de ander opstaat en naar bed gaat omdat de ander steeds in je gedachten blijft rondhangen, alsof er iemand vanaf het moment van de ontmoeting als een schaduw met je meeloopt.

Jullie zijn erg sterk energetisch met elkaar verbonden en het contact voelt als ´thuiskomen´. Je voelt je compleet en de seksuele aantrekkingskracht is enorm. Alle zorgen die je je daarvoor maakte over kleinigheden, verdwijnen als sneeuw voor de zon en je gaat anders naar het leven kijken. Je voelt elkaar zo goed aan, dat je feilloos in één oogopslag weet hoe de ander zich voelt. Je kunt met elkaar communiceren zonder woorden. Je merkt in gesprek met elkaar dat jullie tegen dezelfde dingen zijn aangelopen in jullie leven en zowat dezelfde uitdagingen hebben getrotseerd op jullie levenspad. Je voelt dat het contact heel bijzonder is en geen ´toeval´ dat jullie elkaar gevonden hebben.

Alles valt op zijn plaats en het gevoel van gemis of eenzaamheid wat je misschien soms had, is ineens opgelost, alsof jouw verloren stukje weer terug is. Jullie vangen elkaars stemmingen op, ook al ben je op afstand van elkaar, waardoor er een telepathie tussen jullie is. Er zijn momenten van aantrekken en afstoten. Soms heb je het gevoel dat je niet mét, maar ook niet zonder elkaar kunt en tijdens de pijnlijke momenten van afstoten voelt het alsof je geamputeerd bent. Innige momenten zijn daarentegen ook weer ontzettend innig en elke zoen voelt nieuw als ´de eerste kus´.

Tweelingzielen ontmoeten elkaar om op een dieper level zichzelf te vervolmaken op het gebied van zelfontwikkeling, zelfontplooiing en de reis naar binnen. Zij voelen erg veel herkenning bij elkaar en erkenning in elkaar en ze herkennen zich ook in elkaars levenspad en levensmissie. Het voelt alsof zij uit één ziel zijn ontstaan die zich gesplitst heeft. Wanneer zij elkaar treffen, brengt dit een immens geluksgevoel met zich mee. Helaas gebeurt het maar al te vaak dat tweelingzielen elkaar op het verkeerde moment ontmoeten.

Wanneer zij elkaar treffen op het verkeerde moment, b.v. wanneer één helft nog niet beschikbaar is, kan dit gepaard gaan met immens veel pijn en verdriet. Ook kunnen tweelingzielen een traject doorlopen van ´aantrekken en afstoten´. De ander is immers de spiegel van jezelf en soms kan er een weerstand op liggen wanneer je met de ander (= jezelf) geconfronteerd wordt. Tweelingzielen kunnen op die manier zwaar op de proef gesteld worden, maar de onderlinge band is vaak zo sterk dat ze elkaar aantrekken als magneten en uiteindelijk vanuit die basis obstakels kunnen overwinnen.

DE TERM SOULMATE

De term Soulmate of ook wel zielsverwant genoemd, wordt ontzettend veel gebruikt. Je kunt meerdere Soulmates hebben terwijl je maar één keer de tweelingziel-connectie kunt ervaren. Maar wat is nu het verschil?

Ook bij een Soulmate voelt het contact vertrouwd en is er al snel een open band naar elkaar toe en open communicatie. Soulmates kunnen elkaar helpen op hun levenspad omdat ze beiden situaties meemaken die min of meer vergelijkbaar zijn, waardoor ze elkaar inzichten kunnen geven en steun, maar dit is niet zo expliciet zoals met tweelingzielen dat het lijkt alsof zij uit  één ziel zijn ontstaan.

Op zielsniveau is er inderdaad een connectie, maar de liefde voor elkaar is minder heftig en intens als met een tweelingziel. Er is meer het ´maatjes-gevoel´. Daarom blijven Soulmates na een relatiebreuk vaak nog vrienden en is dit met een tweelingziel lastiger omdat alle emoties van zowel liefde als pijn dieper gaan en heftiger zijn.

Adres hoofdkantoor:
Weeldestraat 31/1-1
2381 Weelde België

Tel.nr. België : 0489 454911
Tel.nr. Nederland : 06 51286166

Email :   

Ondernemingsnummer: 0846 555 325

CONSULENTES AANWEZIG IN ALLE REGIO'S
Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en het zuiden van Nederland

logo swrbXClusive Match is erkend door SWRB

Image

logo swrbXClusive Match is erkend door SWRB