Prins en Prinses

Waar liefde de scepter zwaait, is logica vaak ver te zoeken.

SINGLE TRENDS! "als je een prins wil, moet je ook een prinses zijn"

SINGLE TRENDS! "als je een prins wil, moet je ook een prinses zijn"

Liefde & Logica : Waar liefde de scepter zwaait, is logica vaak ver te zoeken.

Herken je dit? Vele Singles verlangen naar een relatie met diepgang waarbij ze als persoon op inhoud gewaardeerd worden. Toch posten we oppervlakkige Selfies op Social Media van onze nieuwe schoenen om die mooie slanke benen te laten zien. En als we dan toch andere types aantrekken dan gewenst, volgt de teleurstelling.

De huidige virtuele contacten zijn vaak snel en kort. Sociale vaardigheden blijven beperkt en we lijken elkaar ondanks herhaaldelijke pogingen niet aan te trekken, maar eerder af te stoten. We willen immers plagen en uitdagen zonder de serieuze gesprekken. We willen de diepere connectie voelen, maar tegelijkertijd luchtig en oppervlakkig blijven en dus ´Go with the Flow´. We willen veroverd worden, maar tegelijkertijd veilig en onafhankelijk op ons zelf zijn. We willen wel de verbinding aangaan, maar ´niet teveel´. En die tegenstrijdigheden maken het er niet gemakkelijker op.

Vrouwen voelen zich soms minderwaardig door de oneerlijke concurrentie van gefotoshopte beelden of doordat het hoffelijk gedrag waarmee je een vrouw kunt veroveren, achterwege blijft. Mannen voelen zich vaak aangetast in hun mannelijkheid omdat hun date wel een Prins wil, maar zich niet als Prinses weet te gedragen. En dan wordt er vaak gezegd: ´Er zwemmen meer vissen in de zee´, maar in de zee zwemmen ook kwallen. Het lijkt er soms wel op dat we liefst de persoon die we wensen zouden willen downloaden zoals een app die je installeert op de GSM die je daarna weer naar de prullenbak kunt vegen voor als er geen behoefte meer aan is.

We willen dat iemand onze hand vasthoudt, maar niet de kracht om ons te kwetsen in dezelfde hand leggen. Maar in een liefdeswens gaan verlangen en weerstand hand in hand. Enerzijds is er het verlangen om tot over je oren verliefd te worden en anderzijds is er de angst om gekwetst te worden. En dat hoort allemaal bij het proces, want bedenk:

Een relatie, date of ont-moeting mag nooit gezien worden als verloren tijd. Het is reistijd om tot je eindbestemming te komen. Het geeft je de draagkracht om ook in toekomstige relaties te groeien.

En ondanks alle weerstand en tegenstrijdigheden rondom Liefde & Logica en ondanks alles wat we aan signalen uitzenden, dromen we toch nog altijd stiekem van die Prins of Prinses die ons hart verovert. Want als de dag ten einde is en we allemaal een beetje tot rust komen, komt maar al te vaak het mooie kwetsbare besef toch even om de hoek kijken, dat we die relatie (die we misschien wel als kiespijn denken te kunnen missen) eigenlijk stiekem toch wel willen en er zelfs wel een beetje nood aan hebben. Want wat betekent iets simpels als een mooie zonsondergang als je het beeld en het gevoel niet kunt delen.

Nieuwe tendens is dat steeds meer Singles de virtuele schoonheidswedstrijd met mooie beloftes zonder echte commitment verlaten. Een persoonlijk Matchmaker zorgt er immers voor dat contact op een persoonlijke verfijnde manier gelegd wordt en dat je op het juiste moment de juiste spiegels krijgt, want: Als je een Prins wil, moet je ook een Prinses zijn!

Want willen we op latere leeftijd niet allemaal dat stralende oudere koppel zijn wat elkaars hand vasthoudt en zegt: ´Ja schat, nu heb ik alles´.

Adres hoofdkantoor:
Weeldestraat 31/1-1
2381 Weelde België

Tel.nr. België : 0489 454911
Tel.nr. Nederland : 06 51286166

Email :   

Ondernemingsnummer: 0846 555 325

CONSULENTES AANWEZIG IN ALLE REGIO'S
Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en het zuiden van Nederland

logo swrbXClusive Match is erkend door SWRB

Image

logo swrbXClusive Match is erkend door SWRB