Blog Single Trends

Wat is er mooier dan ´Prille Liefde in de Knop´

Meerwaarde relatiebureau

single trends
"Meerwaarde relatiebureau"

Heel vaak krijgen we de opmerking: ´Maar ik ben niet hopeloos op zoek...´. Het is belangrijk om te weten en voelen dat het oké is om Single te zijn en dat een gezonde, liefdevolle relatie vaak voortkomt uit een sterke basis van zelfliefde en onafhankelijkheid. Het houdt in dat je jezelf waardeert en respecteert, los van je relatiestatus.

Lees verder
omgaan met afwijzing

single trends
"Omgaan met afwijzing"

In een relatiewens, gaan verlangen en weerstand vaak hand in hand. Enerzijds is er het verlangen om ontzettend verliefd te worden en op roze wolkjes te lopen, maar anderzijds is er ook meestal de angst om gekwetst te worden. Dat laatste is begrijpelijk, omdat je in het proces vooral ook jouw ‘kwetsbare’ zelf laat zien. Het traject vraagt immers van jou dat je je open stelt.

Lees verder
online daten

single trends
"Daten – De do’s en don’ts bij online daten?"

Steeds meer singels willen hun stempel drukken en hun leefwereld middels woorden een betekenis toekennen. Zo willen hoogopgeleide dames zich niet meer onderwerpen aan ‘downdaten’en proberen ze een gezonde dosis alertheid te ontwikkelen om zoveel mogelijk ‘dateleed’ te voorkomen.

Lees verder
flirten, hoe doe je dat

single trends
"flirten, hoe doe je dat?"

Heel veel Singles die me contacteren voor een afspraak, hebben te kampen met drempelvrees. Advertenties en columns worden vaak uitgeknipt en pas na weken, maanden of jaren heeft men de moed gevonden om dan toch te bellen, soms bewust in een opwelling omdat op dat moment de ´durf schoenen´ zijn aangetrokken en het vijf minuten later weer anders kan zijn.

Lees verder
hoe je stopt met stressen en gaat genieten van het daten

single trends
"hoe je stopt met stressen en gaat genieten van het daten"

Wat is er mooier dan ´Prille Liefde in de Knop´ ofwel het gevoel van vlindertjes en verliefdheid…. Het is bijna het mooiste gevoel wat je kan overkomen omdat je hart een sprongetje maakt. Niet alleen fysiek heb je het gevoel dat je op wolkjes loopt, maar ook gedachten lijken te fladderen en te dwarrelen waardoor je de dagelijkse realiteit wat beter kunt loslaten.
Lees verder
als je een prins wil, moet je ook een prinses zijn

single trends
"als je een prins wil, moet je ook een prinses zijn"

Herken je dit? Vele Singles verlangen naar een relatie met diepgang waarbij ze als persoon op inhoud gewaardeerd worden. Toch posten we oppervlakkige Selfies op Social Media van onze nieuwe schoenen om die mooie slanke benen te laten zien. En als we dan toch andere types aantrekken dan gewenst, volgt de teleurstelling.
Lees verder
de mystiek rond tweelingzielen, zielsverwanten en soulmates

single trends
"de mystiek rond tweelingzielen, zielsverwanten en soulmates"

De termen tweelingzielen, zielsverwanten en Soulmates worden vaak kris kras door elkaar gebruikt. Maar hoe weet je nu of je te maken hebt met b.v. een tweelingziel of met een Soulmate?
Lees verder

Adres hoofdkantoor:
Weeldestraat 31/1-1
2381 Weelde België

Tel.nr. België : 0489 454911
Tel.nr. Nederland : 06 51286166

Email :   

Ondernemingsnummer: 0846 555 325

CONSULENTES AANWEZIG IN ALLE REGIO'S
Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en het zuiden van Nederland

logo swrbXClusive Match is erkend door SWRB

Image

logo swrbXClusive Match is erkend door SWRB